НОВО ДРУЖЕЊЕ – САТ РАЗГОВОРА ЗА НАЈСТАРИЈЕ

31. октобар 2017.

 
Председник Градске општине Земун је и овога уторка угостио земунске пензионере.
 
Председник Матић је представио пензионерима пројекат ”Београдска сениор картица”, и упознао их са предностима које остварују постајући чланови клуба.
 
”Добијање сениор картице и њихово коришћење потпуно је бесплатно. Картице ће се издавати у градским општинама, као и у клубовима за старе, а по захтеву картице могу бити достављене и на кућну адресу. Као корисници ”Моје земунске картице”, већ остварујете многобројне попусте на територији наше Општине, а са новом сениор картицом, остварујете попусте у градским и јавним предузећима, појединим домовима здравља, у спортским центрима, у малопродајним објектима, за путовања, посете музејима и позориштима”, ракао је Матић и позвао пензионере да активно учествују у раду клубова за старије, и најавио отварање новог клуба у Батајници.
 
Сви детаљи за добијање сениор картице доступни су на телефоне инфо-центра
0800/110011 и 011/3090007.
 
Од 1. новембра у Градској општини Земун, канцеларија број 20, високо приземље, пензионери који имају пребивалиште на територији Београда, попуњавањем формулара могу постати власници бонус картице.

 
За ново дружење са председником ГО Земун позивамо старије суграђане да се пријаве на телефоне 011/3778-470 и 011/3778-471.