НОВИ ИЗЛЕТ ЗА ЗЕМУНСКЕ ПЕНЗИОНЕРЕ

03. октобар 2019.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић испратио је 3. октобра нову групу пензионера на једнодневни излет до Зрењанина и ловачког дворца ”Каштел” у Ечкој.

Том приликом, председник Матић је рекао да Општина Земун афирмише програме који омогућују пензионерима да остану витални, да се друже и позвао их да учествују у програмима који их интересују, да могу да предлажу нове активности и дестинације за једнодневне излете и да се укључе у рад пензионерских удружења и Клубова за старије.

Председник Матић је упознао најстарије суграђане са актуелним радовима који се спроводе у Старом градском језгру – реконструкција фасада, обнова гардошке тврђаве и изградња пристана за међународне путничке бродове на Дунаву.  

Такође, председник  је предочио и планове за следећу годину, као што су радови на комплетној реконструкција Главне улице и Земунског кеја.

Докле год временски услови буду то дозвољавали Градска општина Земун ће организовати излете за старије суграђане. Телефони за информације су 011/3778-470 и 011/3168 088.