НОВЕ КАНТЕ НА ЗЕМУНСКОМ ШЕТАЛИШТУ

11. септембар 2015.

 
На иницијативу општине Земун, ЈКП „Градска чистоћа” поставила је 30 канти за отпатке на шеталишту Земунског кеја. Десет металних, подних канти постављено је на доњем шеталишту, новој обалоутврди, од ресторана „Венеција” до Кајак клуба, док је на потезу горњег шеталишта, од ресторана „Венеција” до хотела „Југославија”, грађанима на располагању двадесет висећих канти.
 
Радове на монтажи висећих и подних канти обишао је Гаврило Ковачевић, члан Већа општине Земун.
 
„Квалитетна сарадња Градске општине Земун и ЈКП „Градска чистоћа” наставља се и овим примером. Данас се постављају канте за одлагање ситног смећа на доњем делу обалоутврде али и на шеталишту Земунског кеја. И у наредном периоду иницираћемо све активности које имају за циљ подизање квалитета живота грађана Земуна и настављамо реализацију активности усмерених на што боље и ефикасније одржавање чистоће“, изјавио је Гаврило Ковачевић.
 
Ова донација општини Земун једна је у низу које доприносе бољем уређењу и чистоћи Земунског кеја. У наредном периоду, у сарадњи са грађанима и ЈКП „Градска чистоћа”, општина Земун ће наставити да спроводи активности са циљем да се у потпуности реши проблем корпи за отпатке у свим деловима општине.
 
DSC_8147
 
DSC_8151
 
DSC_8153