НОВА ИНВЕСТИЦИЈА У УГРИНОВЦИМА

26. децембар 2016.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић, члан Већа Гаврило Ковачевић и помоћник председника Славиша Топаловић присуствовали су отварању малопродајног објекта маркета „Медиус“ у насељу Угриновци, површине 630 квадратних метара, у који је уложено преко 60 милиона динара.
 
У свом обраћању присутним гостима председник Матић је рекао да ће овај објекат у срцу насеља Угриновци обезбедити нова радна места за 16 грађана Земуна и изразио наду да ће се позитиван тренд наставити, а 2017. бити година привредног препорода Земуна.
 
„Данас један наш привредник проширује свој посао, отвара нова радна места и улаже значајна средства у развој своје делатности. Општина Земун је показала да је партнер предузетницима и привредницима, будући да заједно креирамо добар пословни амбијент. Конкретно, у овом делу Земуна, управо из те сарадње, формирана је индустријска зона, где на 28 хектара ради најмодернији логистички центар, који задовољава све европске стандарде“, рекао је председник Матић и пожелео власнику овог ланца малопродајних објеката много успеха у даљем раду.
 
Председник Матић је додао да ова инвестиција показује интересовање домаћих и страних инвеститора за улагања у Земун, што је свакако резултат стратегије која се огледа у подршци предузетништву и развоју привреде, а извире из политике Владе Републике Србије.
 
Оснивач и власник овог малопродајног ланца Цвико Крунић поздравио је присутне грађане и истакао да је ово 18. по реду објекат „Медиус“ маркета, а први на локацији Угриновци.
 
„Свака инвестиција у наш развој представља за нас велику радост, коју данас желимо да поделимо са вама. У предходној години смо реализовали три нова пројекта и запослили 50 радника“, рекао је Крунић.
 
Грађанима Угриноваца и околних насеља нови маркет пружа квалитетну услугу и велики асортиман производа. Сталним инвестицијама, константним развојем и здравом политиком пословања, „Медиус“ мрежа маркета у потпуности задовољава потребе данашњег потрошача.
 
„Медиус“ је локални трговински ланац, који се бави продајом робе широке потрошње кроз велепродају и ланац малопродајних објеката у регији Срема. Малопродајна мрежа броји 18 савремених објеката и запошљава 380 радника.
 
NASLOVNA
 
medius1
 
medius2
 
medius3
 
medius4
 
medius5