НАСИПАЊЕ УЛИЦА У БАТАЈНИЦИ

11. април 2016.

 
Општина Земун је из сопствених средстава покренула радове насипања улица рециклираним асфалтом, захваљујући којим ће се привремено решити путна инфраструктура у преко 40 улица у којима је до сада постојала само земљана подлога.
 
Радове на насипању сета Улица Војводе Новака у насељу Батајница обишли су председник Привременог органа ГO Земун Дејан Матић и члан Привременог органа Гаврило Ковачевић.
 
„Идеја руководства Општине Земун јесте да се у наредном периоду, спроводећи план који је припремила Општина Земун и јединствену политику Града Београда и градских општина, асфалтирају и наспу рециклираним асфалтом готово све улице на територији општине Земун, и то првенствено у приградским насељима, како би се сви делови Земуна равномерно развијали и како би сви наши грађани имали једнаке услове за живот“, рекао је Матић.
 
Уважавајући иницијативу грађана општина Земун ће у наредном периоду, свакодневно, наставити са насипањем улица које, нису улице првог приоритета, струганим асфалтом. Док се не обезбеде неопходни услови за асфалтирање, становницима улица на којима је насут рециклирани асфалт обезбеђено је несметанo и безбедно кретање, као и бољи проток саобраћаја.
 
Општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна тако и у ободним насељима, радова на канализационој и водоводној мрежи до постављања јавне расвете, а свакодневни радови на саобраћајној инфраструктури то и потврђују.
 
naslovna
 
Nasipanje 1
 
nasipanje 2