НАГРАЂЕНИ ТАЛЕНТОВАНИ УЧЕНИЦИ

22. мај 2017.

 
У Градској општини Земун, 19. маја, свечано су додељене дипломе за научно-истраживачке радове и освојена прва три места на Регионалном такмичењу најуспешнијим полазницима Регионалног центра за таленте.
 
Испред општине Земун дипломе најталентованијима уручио је председник Скупштине општине Земун Ненад Врањевац.
 
”Поносан сам на чињеницу да наш Земун и у овом пољу показује запажене резултате које сте постигли уз помоћ ваших родитеља, професора и представника Регионалног центра за таленте који су истрајали годинама уназад и из вас извукли оно најбоље. Усмеравајте себе ка проширивању видика и на дограђивању вашег знања, јер је оно ваш највећи капитал и током целог живота представљаће ваш велики потенцијал”, рекао је Врањевац пожелевши свима много успеха у даљем раду и учењу.
 
Директор Центра Милош Толимир и председник Управног одбора Предраг Петровић захвалили су се Градској општини Земун на свесрдној подршци у реализацији програмских активности Регионалног центра за таленте, а ученицима на оствареним успесима, и пожелели им да тако наставe и убудуће.
 
Свечаност у Земуну била је прилика да се истакну вредности, попут такмичарског духа, жеље за знањем, улагањем у будућност и да се поделе дипломe најбољима.