NA VELIKOM TRGU PROSLAVLJENA NOVA 2018. GODINA

03. januar 2018.

 
Građani Zemuna i gosti ispratili su staru godinu i dočekali Novu 2018. na Velikom trgu uz spektakularnu atmosferu i koncert Saše Kovačevića.
 
Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić pozdravio je mnogobrojnu publiku i poželeo svima uspešnu i srećnu Novu godinu. Tom prilikom, predsednik Matić je istakao da će istim tempom, sprovodeći jedinstvenu i odgovornu politiku, i domaćinskim odnosom prema opštinskim resursima nastaviti izgradnju Zemuna.
 
Prvi januar protekao je u znaku dečije radosti, humanosti i lepih želja. Na ”Trgu otvorenog srca” koji se tradicionalno organizuje na Velikom trgu, princeze i prinčevi su u okviru predstave ”Tajanstveni Deda Mraz” zajedno sa glumcima, klovnovima i mađioničarima uspeli da pronađu Deda Mraza i u radosti provedu praznične trenutke.
 
I ovogodišnji ”Trg otvorenog srca” je imao humanitarni karakter sa porukom: ”Budi carica ili car, donesi knjigu na dar”. Sve prikupljene knjige biće donirane nekoj od zemunskih biblioteka.
Doček Nove godine i ”Trg otvorenog srca”, kao stalnu manifestaciju, Gradska opština Zemun u saradnji sa UG ”Moj grad 11080”, organizuje treću godinu za redom.