”МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА” ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ЗЕМУНА

04. април 2016.

 
Председник Привременог органа ГО Земун Дејан Матић, начелница Управе ГО Земун Наташа Ђукић и помоћник председника Милан Милисављевић, 4. априла, у општинском фоајеу уручили су ”Моју земунску картицу” почасним и заслужним грађанима Земуна.
 
Картицу су добили директорка КБЦ ”Бежанијска коса” др Марија Здравковић, директор КБЦ ”Земун” др Драгош Стојановић, глумци Ненад Јездић и Иван Бекјарев, драматург Радомир Путник, музичар Жика Јелић, певач Иван Милинковић, сликар Драгомир Миличевић Кики, начелник Полицијске испоставе Земун Жељко Бура и спортисти Ранко Јашовић, Иван Сочо и Цвејтко Ствановић.
 
”Овај пројекат смо започели са идејом да унапредимо локални економски развој и подигнемо куповну моћ грађана. ‘Моја земунска картица’ доступна је свим грађанима Земуна. Водили смо се потребама наших суграђана и обезбедили попусте на различите садржаје. Интересовање грађана је велико што је најбољи показатељ да треба да наставимо са сличним пројектима. Припремили смо и брошуре из којих се види где се остварују попусти. Позивамо све заинтересоване грађане да дођу у шалтер салу општине Земун, попуне формуларе, преузму ‘Моју земунска картицу”, и након тога уживају у свим бенефитима које смо за њих обезбедили”, рекла је начелница Управе ГО Земун Наташа Ђукић.
 
Власник картице може бити сваки пунолетан грађанин Земуна, који на тај начин остварује попуст у оним продавницама, радњама, бутицима, ресторанима и кафеима, спортским и фитнес центрима, галеријама и књижарама умреженим кроз пројекат ”Моја земунска картица”.
 
”Када смо почели са пројектом, пре непуна два месеца, били смо скормни, очекивали смо да ће се нашем позиву да узму учешће у пројекту одазвати стотинак привредних субјеката. Данас можемо да се похвалимо да имамо преко 200 приватних субјеката које су дали значајне попусте. Показали смо да вредним радом и уједињени можемо много да допринесемо нашој средини. Свакодневно пројекат расте, Протоколи о сардњи су потписани са компанијама које се баве различитим делатностима и бенефит за грађане Земуна је очигледан. Кроз пројекат ‘Моја земунска картица’ креирана је мрежа привредника са неограниченим капацитетом”, рекао је помоћник председника Милан Милисављевић.
 
Истога дана у шалтер сали општинског здања, уз присуство општинског руководства, заинтересовани грађани су почели да преузимају персонализовану ”Моју земунску картицу”.
 
NASLOVNA
 
FOTO1 MOJA ZEMUNSKA KARTICA
 
FOTO2 MOJA ZEMUNSKA KARTICA