JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA SAJMU OMLADINSKOG PREDUZETNIŠTVA

09. januar 2019.

Gradska opština Zemun, u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, realizuje projekat ”Korak ka biznisu”, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

 

Projekat ”Korak ka biznisu” ima za cilj da doprinese stvaranju uslova za povećanje broja start-ap zajednica mladih na teritoriji Gradske opštine Zemun. Realizacijom aktivnosti, projekat direktno doprinosi povećanju nivoa praktičnih znanja i veština i vodi ka stvaranju ključnih kompetencija koje su važne za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih. Pored toga, projektne aktivnosti doprinose i promociji preduzetništva kao jedne od ključnih kompetencija u skladu sa EU direktivama.

 

Pozivamo kompanije čiji su osnivači mladi i potencijalne preduzetnike da se prijave i uzmu učešće na Sajmu preduzetničkih ideja koji će biti održan 29. januara  u prostorijama Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9 sa početkom u 11 časova. Poslednji rok za prijavu je 21. januar , a učešće na sajmu je besplatno.

 

Prijavljivanje za sajam se vrši slanjem popunjenog obrasca na mejl Kancelarije za mlade: kancelarijazamladezemun@gmail.com. Za više informacija možete nas kontaktirati na telefon: 011/3160674.

 

JAVNI POZIV

FORMULAR JP