ИНФОРМИСАЊЕ ГРАЂАНА О МОГУЋНОСТИМА ЗАПОШЉАВАЊА УЗ ПОДСТИЦАЈЕ И О УНАПРЕЂЕЊУ ПОСЛОВНЕ КЛИМЕ У ЗЕМУНУ

24. март 2017.

 
Градска општина Земун, у сарадњи са Националном службом за запошљавање организовала је 22. марта 2017. године на информативним пунктовима у парку испред главног улаза у општину трочасовно представљање и информисање грађана о јавним позивима и услугама Националне службе за запошљавање.
 
Презентацији су присуствовали заменик председника Скупштине општине Дејан Шкаљац и члан Већа Драган Матијевић.
 
Посебан акценат стављен је на јавни позив за самозапошљавање, који ће трајати до 10. априла 2017. године, јавни позив за послодавце за учешће на конкурсу за отварање нових радних места за запошљавање рањивих категорија становништва (Роми, особе са инвалидитетом, жене, жртве породичног насиља, самохрани родитељи и др.) и услуге које пружа Национална службе за запошљавање (обуке, професионална оријентација, посредовање у запошљавању и др.), као и пројекат ”Моја земунска картица”.
 
Испред Националне службе за запошљавање у представљању јавних позива и услуга учестовали су Драган Сикимић, заменик генералног директора НСЗ, Весна Живковић-Костић, начелница програма запошљавања у филијали за Београд НСЗ и Драгана Повреновић, руководилац службе НСЗ Земун.
 
Канцеларија за локални економски развој је заинтересованим грађанима представила пројекат ”Моја земунска картица”.