ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ИНТЕРНО РАСЕЉЕНА ЛИЦА

05. децембар 2018.

У кабинету председника Градске општине Земун, 5. децембра, потписани су Уговори у вези са доделом бесповратне помоћи у виду грађевинског материјала, али и санитарија и других кућних потрепштина које је Комисија за доделу средстава намењених стварању и побољшавању услова становања породица интерно расељених лица на територији Градске општине Земун определила за шест породица са Косова и Метохије, које живе на територији Градске општине Земун.

 

Заменик председника Градске општине Земун и председник Савета за миграције Дамир Ковачевић корисницима је уручио Уговоре.

 

”Један од примарних задатака Градске општине Земун усмерен je ка активности континуиране подршке породицама избеглих и интерно расељених лица у процесу њихове интеграције. Овим пројектом потврђујемо нашу чврсту решеност да са осталим државним органима и другим донаторима, на целовит и транспарентан начин свим избеглим и интерно расељеним лицима понудимо конкретна решења, како би могли самостално и на најбољи начин да одлучују о својој будућности”, рекао је Ковачевић.

 

Испорука грађевинског материјала свим корисницима помоћи који су потписали уговор биће реализована у наредних неколико дана.