ОДРЖАНА 24. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

30. октобар 2018.

У понедељак 29. октобра 2018. године одржана је 24. седница Скупштине Градске општине Земун.

 

На почетку заседања одборници су донели Одлуке о додели јавних признања Градске општине Земун; Повеље за грађанске заслуге са медаљом – Заслужни грађанин Земуна за 2018. годину биће додељене  Драгану Вукасу, привреднику; др Милоју Марјановићу, лекару; Александру Радуловићу, добротвору; Александру Саши Локнеру, музичару; Мирјани Николић, туристичком раднику; Златку Пиперском, учитељу и маратонцу.

 

Повеља о јавном признању са медаљом – почасни грађанин Земуна за 2018. годину биће додељена Њ.Е. господину Ли Манчангу, амбасадору НР Кине у Србији, а Повеља о пријатељству са кључем Земуна биће додељена Земунској гимназији.

 

Скупштина је усвојила Извештај о извршењу буџета Градске општине Земун за период од 01.01. до 30.9.2018. године, донела Одлуку о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног предузећа за пијачне и погребне услуге, као и Решење о образовању Комисије за спровођење конкурса за избор директора ЈП за пијачне и погребне услуге Земун.

 

На крају заседања председник Скупштине ГО Земунун Ненад Врањевац позвао је одборнике да присуствују Свечаној седници поводом Празника Општине – 5. новембра, када ће овогодишњим лауретима бити уручена Јавна признања.