ДРУГИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СКУПШТИНА СТАНАРА

24. децембар 2015.

 
Више од сто представника скупштина станара присуствовало је другом састанку са челницима Општине Земун, Града Београда и представницима јавних предузећа.
 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић још једном је позвао председнике скупштина станара да се у отвореној и директној комуникацији решавају проблеми, попут уређења фасада, улаза или зелених површина, до радова на канализационој и водоводној мрежи.
 
”Врата Општине Земун увек су отворена, а сарадници у Канцеларији за грађане на дневном нивоу управо у директној комуникацији идентификују проблеме и са другим институцијама система чинимо Земун функционалнијим и уређенијим”, истакао је Матић.
 
Како би састанак био сврсисходан у Земуну су били и Драгомир Петронијевић, члан Градског већа са сарадницима, Гаврило Ковачевић, члан Већа ГО Земун, Никола Ковачевић, директор ЈП ”Градско стамбено”, као и представници ЈКП ”Инфостан ” и ЈКП ”Зеленило Београд”.
 
Члан Градског Већа Драгомир Петронијевић је истако да немa више одговора ”нисам надлежан” и да је нови начин рада градске власти усмерен на контакт са грађанима.
 
”Грађани су наши контролори. Трудимо се да постанемо прави сервис грађана, а то значи да на свако питање имамо јасан одговор и да не бежимо од одговорности и решавања многих наслеђених проблема”, истакао је Петронијевић.
 
Грађане су највише интересовали радови на реконструкцијама кровова, уређења степеништа, улаза и прилаза зградама, затим замена олука, као и одржавање лифтова. Такође, многи председници скупштина станара скренли су пажњу на проблем плављења подрумских просторија, било подземним водама или након обилних падавина.
 
На састанку су станари изнели своје проблеме и многи суграђани су одговор добили на лицу места.
Председник Општине Земун се захвалио грађанима на сардањи што ће се сигурно утицати на брже решавање проблема и свима пожелео срећне божићне и новогодишње празнике.
 
naslovna sastanak Skupstina stanara
 
foto 1 sastanak Skupstina stanara
 
foto 2 sastanak Skupstine stanara
 
foto 3 sastanak Skupstine stanara