ДРУГИ КРУГ ПОДЕЛЕ БЕБИ ПАКЕТИ НА КУЋНЕ АДРЕСЕ

30. април 2020.

 

Градска општина Земун је 29. и 30. априла организовала нови круг поделе беби пакета за 32 новорођене бебе на својој територији. Руководство општине на челу са председником Дејаном Матићем испоручило је пакете на кућне адресе, а све у оквиру пројекта ”Земунска беба”.

”Омогућили смо родитељима да се за ову акцију, коју Градска општина Земун спроводи у сарадњи са ‘Фондом мала Милица Ракић из Батајнице’, пријаве електронском поштом. Посетили смо наше суграђане и уручили им пакете који садрже све оно што је потребно родитељима у првих неколико месеци за негу новог члана породице. Желимо да покажемо да нико није заборављен, и да без обзира на борбу са корона вирусом, коју полако добијамо, живот није стао. Наша је обавеза да о сваком грађанину Земуна бринемо, а нарочито о нашој деци, нашој будућности”, рекао је председник Матић.

Градска општина Земун се захваљује свим суграђанима, а посебно волонтерима на сарадњи у борби против ширења епидемије коју спроводимо заједно са Кризним штабом за сузбијање заразне болести covid – 19.