ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈЛЕПШИ БОЖИЋНИ ИЗЛОГ 2018.

24. јануар 2018.

 
Градска општина Земун већ осамнаест година традиционално организује манифестацију ”НАЈЛЕПШИ БОЖИЋНИ ИЗЛОГ” у циљу подизања свести грађана о заштити животне средине и побољшању услова живота. У конкуренцији за награду нашлo се 50 пријављених радњи са пригодно дотераним и украшеним излозима, витринама и прозорима у духу Божића и Нове године.
 
”Дуговечност ове манифестације коју организујемо 18 година уврштава је у традицију, коју ћемо наставити да негујемо и чувамо. Изузетно нам је драго што се све већи број грађана укључује, доприносећи да наш Земун за време највећих и најрадоснијих празника изгледа још лепше. Тиме показују висок ниво друштвене одговорности, али и креативности, поручујући да заједнички желимо да годину започнемо осмехом и заједничким жељама да нас он прати током целе 2018. године”, рекао је на отварању манифестације секретар Скупштине градске општине Земун Марко Јанковић.
 
Комисија у саставу Зорана Цветковић, Ненад Лазаревић, Марина Стојановић, Милица Терзић и Јована Ђокановић изабрала је за шест добитника награда и десет плакета у категорији најлепшег Божићног излога (витрине) продавнице ”Трефолино”, ”Земунски гвожђар” и ”Обућа Уно”; у категорији тезги награђени су Драган Јеличић, Горан Пантелић и Аднан Цвико. Плакете за труд и учешће у манифестацији добили су власник тезге Александар Радовановић, продавница обуће ”Аир Степ”, цвећара ”Флос”, фризерски салон ”CITY HAIR”, здрава храна ”Биокорпа”, ”Бомбај текстил”, позамантерија ”Маја”, ”Соко Штарк”, Туристичко друштво Земун и цвећара ”Elite”.