ДЕЧЈА ВАСКРШЊА ИЗЛОЖБА У ОПШТИНИ ЗЕМУН

25. април 2016.

 
Традиционална изложба осликаних дрвених јаја и цртежа предшколских установа, основних и средњих школа отворена је у фоајеу општине Земун. Изложба у организацији Удружења ”Пријатељи деце Земуна”, обрадовала је многобројну публику која је са пажњом посматрала дела младих уметника. Ускршњи празници су за сву децу велика радост, а Градска општине Земун се потрудила да овом изложбом ускршње празнике учини још свечанијим и радоснијим.
 
У име општине Земун присутне учеснике поздравио је члан Привременог органа Ненад Врањевац и захвалио им на труду, машти и умећу, и пожелео много радости током предстојећих Васкршњих празника.
 
”И ове године имамо прилику да уживамо у вашим радовима инпирисаним највећим хришћанским празником Васкрсом. Општина Земун у сарадњи са Пријатељима деце Земуна организује ову дивну изложбу где можемо да препознамо ваша интересовања, и да вас на том путу подржимо и обезбедимо вам најбоље могуће услове за учење, бављење спортом, за ставрање уметничких дела. Ваши радови су улепшали нашу заједничку кућу и позивам грађане Земуна да посете изложбу и уживају у вашем таленту”, истакао је Ненад Врањевац.
 
Извршни директор Удружења ”Пријатељи деце Земуна” Милан Илијин Мицко честитао је награђенима и свима који су послали своје радове и учествовали на традиционалном конкурсу, који се организује већ 20 година.
 
Најбољим предшколцима, основцима и средњошколцима појединачне и колективне награде уручили су Ненад Врањевац и Милан Илијин Мицко.
 
На конкурсу је учествовало више стотина деце, а најбољи међу најбољима представљаће нашу општину на градском такмичењу, које се одржава на Богословском факултету СПЦ, на дан празника Васкрса.
 
naslovna izlozba vaskrsnja
 
foto 1 izlozba vaskrs
 
foto 2 vaskrs