DECA OKITILA VASKRŠNJE DRVO

05. april 2018.

 
Mališani iz zemunskih vrtića, Prihvatilišta za decu i omladinu, a sa njima i vaspitači, članovi Udruženja ”Mali kuvari”, predstavnik Gradske opštine Zemun – član opštinskog Veća Vladimir Kostić, komunalni policajci, kao i radnici JKP ”Zelenilo Beograd” okitili su 5. aprila ”Vaskršnje drvo”, japansku trešnju u punom cvatu na Omladinskom trgu u centru našeg grada.
 
”Neopisivo je zavodovljstvo podeliti prazničnu radost sa najmlađima. Drvo koje će biti okićeno i tokom Vaskršnjih praznika i kad Vaskrs prođe, veseliće sve koji prođu Glavnom ulicom”, izjavio je član Veća GO Zemun Vladimir Kostić.
 
Mališani iz vrtića ”Čarolija”, ”Cvrčak”, ”Vrapče”, ”Alisa”, ”Pčelica Maja” i ”Vila Zvončica” koji su sa svojim vaspitačima i roditeljima pripremili, čini se, nikad lepše i gizdavije ukrase, drugari iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine – Prihvatilišta, uz podršku odraslih, a u organizaciji Udruženja ”Mali kuvari”, po ideji Ivane Gregović, treću godinu za redom kite i ulepšavaju japansku trešnju, svoje ”Vaskršnje drvo”, čineći praznik Vaskrsa lepšim i radosnijim. Ove godine ih je u složnoj akciji bilo više od stodvadesetoro.