БГ ПРАКСА 2016.

24. март 2016.

 
Универзитет у Београду и Градска Управа града Београда са задовољством позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2016.
 
Програм Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА реализује Центар за развој каријере Универзитета у Београду у сарадњи са Градском управом града Београда од 2010. године. Програм омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање. У протеклих шест година реализације преко 1300 студената са 24 факултета Универзитета у Београду стекло је прво радно искуство у институцијама чији је оснивач град.
 
У програму Универзитетске радне праксе ове године имаће прилике да учествује укупно 178 студената у 14 унутрашњих организационих јединица Градске управе, 10 градских предузећа, 10 установа културе и 4 градске општине града Београда.
 
Програм БГ ПРАКСА 2016 реализоваће се као четворомесечна пракса уз менторску подршку. Планирано је да се пракса реализује у периоду од 1. јуна до 1.октобра. Свим студентима – полазницима програма током трајања праксе биће обезбеђена накнада за топли оброк и превоз.
 
На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању на сајту Центра за развој каријере Универзитета у Београду www.razvojkarijere.bg.ac.rs
 
Рок за пријаву је 13.април 2016. године у поноћ.
 
naslovna