БЕЗБЕДНОСТ НА ПРВОM МЕСТУ

25. мај 2015.

 
Председник општине Земун Дејан Матић уприличио је 25. маја у свом кабинету пријем за представнике фирме МРГ Експорт-Импорт, која ће за потребе превенције наркоманије у земунским школама поклонити десет комплета за брзу детекцију присуства дрога.
 
На састанку су били присутни председник Скупштине градске општине Земун и председник Савета за безбедност саобраћаја ГО Земун Ненад Врањевац, помоћник председника општине Земун и председник Савета за безбедност Душко Тарбук, секретар Скупштине градске општине Земун и члан Савета за безбедност Марко Јанковић и заменик шефа Одсека за сузбијање криминалитета Полицијске станице Земун Миодраг Стојковић.
 
Представници фирме МРГ Експорт-Импорт на челу са генералним директором Милуном Грбовићем презентовали су палету производа америчко-израелске компаније „Мистрал Група“ која се бави производњом и продајом опреме и средстава за детекцију дрога и експлозива, као и палету производа аустралијске компаније „Редфлекс“ која је водећа у свету из области безбедности саобраћаја.
 
Председник општине Земун Дејан Матић захвалио се гостима што су заинтересовани да помогну у борби против наркоманије у школама и том приликом истакао да једино сви заједно можемо нешто учинити по питању превенције наркоманије, уколико ускладимо своје активности.
 
На састанку је договорено да ће Савет за безбедност у саобраћају ГО Земун радити на томе да се савремени системи за контролу саобраћаја што пре нађу на земунским саобраћајницама. Председник Скупштине ГО Земун и председник Савета за саобраћај Ненад Врањевац је рекао да је едукација свих учесника у саобраћају до сада реализована успешно и да ће тако бити и надаље.
 
naslovna
 
FOTO1
 
????????????????????????????????????