БЕСПЛАТНИ РЕКРЕАТИВНО-СПОРТСКИ ПРОГРАМИ УЗ ”МОЈУ ЗЕМУНСКУ КАРТИЦУ”

30. јун 2017.

 
ГО Земун, у жељи да вреле летње дане грађанима Земуна учини пријатнијим и рекреативнијим, обезбедила је разне бесплатне рекреативне спортске програме за све узрасте.
 
У сарадњи са КСЦ Пинки обезбеђени су програми рекреације који чине четири тромесечне школе пливања. Након успешно реализованог програма школе пливања кроз који је од јула 2016. године прошло 100 деце, обезбеђен је још један циклус школе пливања, с тим што ће овог пута 140 деце узраста од 6 до 16 година бити у могућности да научи да плива. Пријава за први тромесечни курс почиње 3. јула 2017. године.
 
Пријављивање се одвија по следећој процедури: Родитељ или старатељ детета, власник ”Моје земунске картице”, у Градској општини Земун, на шалтеру бр 3 , у периоду од 7.30-15.30 часова, може да попуни пријаву и преузме ваучер за томесечну школу пливања на име детета.
 
Са циљем да се најстарији суграђани друже и уживају у рекреацији на базену, Градска општина Земун је обезбедила 250 карата за пливање на затвореном базену. Програм се успешно спроводи већ пет месеци, и кроз њега је 250 пензионера обезбедило себи бесплатну рекреацију на базену Пинки. Власници ”Моје земунске картице” могу од 3. јула да преузму по пет карата за рекреативно пливање на безену КСЦ Пинки, на шалтеру бр 3, ГО Земун , у периоду од 7.30-15.30 часова. Термини за пливање су радним данима од
17 до 19 часова и викендом од 10 до 14 часова.
 
Такође, од 3. јула почиње и подела карата за рекреативно играње стоног тениса за све суграђане који имају Моју земунску картицу, у Стонотениској академији Коцић, у КСЦ Пинки. Карте се могу преузети на шалтеру бр. 3 у шалтер сали општине Земун, у периоду од 7.30 до 15.30 часова.