BEBI PAKETI ZA KBC ”ZEMUN”

03. mart 2018.

 
Predsednik GO Zemun Dejan Matić u ime Fonda ”Mala Milica Rakić iz Batajnice” posetio je 3. marta KBC ”Zemun” i sa direktorom KBC ”Zemun” dr Dragošem Stojanovićem i upravnikom Bolnice za ginekologiju i akušerstvo dr Tomislavom Stefanovićem uručio porodiljama bebi pakete.
 
Obezbeđeno je 100 bebi paketa koji sadrže sve ono što je potrebno kada novi član porodice stigne u svoj dom, posteljinu, peškire, pelene, benkice, portikle i to u boji za devojčice i dečake.
 
”Vodeći odgovornu politiku prepoznali smo potrebu da podstaknemo rađanje dece u Zemunu. Želimo da svaka rođena beba u Zemunskoj bolnici dobije bebi paket. Pozvali smo odgovorne privrednike iz Zemuna, Beograda i Srbije da nam se pridruže u ovoj humanoj misiji koju sprovodi Fond ”Mala Milica Rakić iz Batajnice”, rekao je predsednik Matić, uz napomenu da je trajno opredeljenje Opštine da kroz ulaganje u izgradnju, renoviranje i opremanje novih vrtića i škola obezbedi uslove za pravilan i kvalitetan razvoj dece.
 
Direktor bolnice dr Stojanović zahvalio se Opštini na angažovanju da uslovi za lečenje i boravak pacijenata budu na zavidnom nivou.
 
Ovo je samo jedna od akcija koju sprovodi Gradska opština Zemun u cilju podsticanja nataliteta, poput darivanja novogodišnje poklon-čestitke majci prvorođene devojčice i dečaka, rođenih 1. januara i podele autosedišta za mališane rođene u Zemunskoj bolnici.