АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ЗАБРАН У БАТАЈНИЦИ

28. септембар 2016.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић обишао је 28. септембра радове на асфалтирању трећег и седмог дела Улице Забран у насељу Батајница, у укупној дужини од око 1000 метара.
 
Обиласку радова присуствовали су чланови Већа општине Земун Гаврило Ковачевић и Стеван Родић, одборник Скупштине општине Земун Станислав Кулачин и председник МЗ „Батајница“ Никола Арнаут, као и бројни грађани тог дела Батајнице.
 
„На иницијативу Градске општине Земун настављају се активности од прошле године на подизању квалитета путне инфраструктуре. Оно што је обећано грађанима то сада и испуњавамо, обезбеђујемо оптималне услове за живот и тиме још једном показујемо да бринемо о потребама грађана, и резултат се види на терену. Наша идеја јесте да се у наредне три до четири године, спроводећи план који је припремила Општина Земун и јединствену политику Града Београда и градских општина, асфалтирамо готово све улице на територији општине Земун, и то првенствено у приградским насељима. У насељу Забран, поред путне инфраструктуре, паралелно се ради и на постављању водоводне мреже, чиме обезбеђујемо легално прикључење домаћинстава на градски водовод“, изјавио је Матић.
 
Поред 40 улица које су планиране за асфалтирање у овој години, од којих 15 само у Батајници, председник Матић је најавио и наставак радова на вртићу у насељу Алтина, почетак радова на водоводној мрежи у насељу Грмовац, а до краја године очекује се почетак радова на канализацији у једном делу Батајнице.
 
Општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна тако и у ободним насељима, преко радова на уређењу паркова и игралишта до постављања јавне расвете.
 
naslovna
 
slika_1
 
slika_2
 
slika_3
 
slika_4