ASFALTIRANE ULICE U NASELJU VOJNI PUT

22. novembar 2019.

 

 

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić 22. novembra obišao je radove na asfaltiranju ulica kompleksa naselja Vojni put kod brojeva 600, 603 i 500 od ukupno deset ulica koliko je predviđeno planom u ovom naselju i Altini.

”Nastavlja sa sprovođenjem politike ravnomernog razvoja svih delova opštine Zemun. Trudimo se da u Zemunu više nema neasfaltiranih ulica. Sa završetkom ovih radova blizu smo realizacije tog cilja. S obzirom na to da se sada pravi budžet za narednu godinu, opredelićemo sredstva za nasipanje i asfaltiranje ulica. Pored ovih radova završili smo nasipanje ulica u naselju Grmovac, a privode se kraju radovi na asfaltiranju trotoara u Zemun Polju, Batajnici, Altini, Ugrinovcima i u centralnim delovima naše opštine. Akcenat smo stavili i na sređivanje škola i vrtića, zelenih površina, sportskih terena, dečijih igrališta. U skladu sa politikom Vlade Republike Srbije i usklađivanjem opštinskih statuta sa Statutom Grada Beograda po prvi put smo u prilici da uredimo i unutarblokovske površine u Starom gradskom jezgru”, rekao je Matić, uz napomenu da Gradska opština Zemun neprekidno osluškuje potrebe građana, ulaže velike napore i neprekidno inicira infrastrukturne radove, kako u centru Zemuna, tako i u obodnim naseljima.

Građani koji žive u ovom naselju, u ulicama koje su asfaltirane, nisu krili zadovoljstvo što su se i oni pridružili svojim komšijama čije su ulice nedavno asfaltirane.