УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉЕМ ПОЛИЦАЈЦУ И ВАТРОГАСЦУ

13. април 2022.

 

Полицијски службеник у ПС Земун – ПО Батајница, Филип Милинковић, млађи водник полиције најбољи је полицајац Земуна у марту зато што је својим радом и залагањем допринео расветљавању великог броја кривичних дела и унапређењу безбедности грађана на територији ГО Земун.

Традиционално се једном у месецу награђује и најбољи ватрогасац, а у марту је ватрогасац спасилац – возач, радник ВСБ Београд од 2018. године – Александар Пантелић заслужио признање и одговарајући новчани износ. Савестан и одговоран у досадашњем раду, показао је велико залагање, пожртвованост и професионалност, док је у својој јединици један од најпоузданијих радника оперативаца у акцијама спасавања људских живота и материјалних добара. Током прошле године учествовао је у свим већим интервенцијама на територији града Београда.

Пантелић је у марту учествовао у више интервенција од којих су најзначајније биле гашење пожара 1. марта у кући у Улици Широки пут број 9, 2. марта у кухињи стана у Улици Цетињска број 62 и 8. марта у канцеларији Центра за социјални рад  у Улици Тошин бунар број 148.

Награде Милинковићу и Пантелићу је уручио секретар Скупштине Градске општине Земун и председник Савета за безбедност Марко Јанковић.