РАДОВИ У ЗЕМУНУ

25. март 2010.

25.03.2010

 

Предсeдник Градске општине Земун Бранислав Простран са сарадницима је обишао је земунска насеља Алтину, Соко Салаш, Грмовац и Угриновце. Руководство Општине је обишло локације где су радови у току, постављање тротоара, радови на Храму св. ђакона Авакума и игумана Пајсија у Алтини, затим радове на насипању улица у насељу Грмовац.

 

У Угриновцима су завршени тротоари око обданишта ”Рода”, као и паркинг, а проблем одвођења атмосферских и подземних вода на одређеним локацијама решен је прокопавањем канала.

Председник Општине Бранислав Простран је овом приликом најавио и низ инфраструктурних радова у насељу Соко Салаш, где је у плану  изградња дечијег игралишта и асфалтирање улица у кругу Института за сточарство, док се за месец дана почиње са изградњом игралишта и постављањем рампи за инвалидна лица у Грмовцу.

Градска општина Земун, у сарадњи са грађанима, настоји да све идентификоване проблеме решава систематски, како се не би десило да за пар година имамо исте проблеме јер се није радило квалитетно.