ПОДЕЉЕНА АУТО СЕДИШТА ЗА МАЛЕ ЗЕМУНКЕ И ЗЕМУНЦЕ

23. јун 2021.

Градска општина Земун – Савет за безбедност саобраћаја на путевима 23. јуна организовао је поделу дечијих ауто седишта за мале Земунке и Земунце у галеријском простору Канцеларије за младе. Циљ ове акције је да се подигне ниво саобраћајне културе грађана Земуна који превозе малишане.

 

Том приликом, заменик председника Скупштине ГО Земун и председник Савета за безбедност саобраћаја на путевима Сава Мишковић поделио је тридесет дечијих ауто седишта намењених малишанима рођеним током 2020. године. Родитељи су добили и приручник ”Заштитите дете у возилу” и пратеће флајере, које је обезбедила републичка Агенција за безбедност саобраћаја.

 

”Настављамо акције с којима смо започели претходних година, јер је наша стална обавеза да радимо на подизању нивоа саобраћајне културе и достизању циљева стратегије Републике Србије о безбедности саобраћаја”, рекао је Мишковић.

 

Родитељи ће попуњавањем формулара, који ће им бити доступан на сајту општине и у шалтер сали, моћи да обезбеде ауто седиште за своје дете.