ОПШТИНА ЗЕМУН ПОМАЖЕ СПОРТСКЕ ПРОГРАМЕ ТОКОМ ЛЕТЊЕГ РАСПУСТА

10. август 2010.

10.08.2010

 

ЖЖК „GIRL BASKET“ ИЗ ЗЕМУНА

„Захваљујемо се општини Земун која нам је доделила средства за реализацију кошаркашког кампа под називом „Дечији кошаркашки камп“ и што је препознала идеју о омасовљавању кошарке као спорта. Циљ кошаркашког кампа је био да се тренажни процес кошарке покаже деци земунских основних школа и да им се приближи кошаркашка вештина“, рекла је председница ЖКК „Girl basket“, Александра Буквић.

Тим поводом је члан Већа градске општине Земун Владимир Костић, 25. августа 2010. године,  у свечаном општинском холу  уручио  председници женског кошаркашког клуба „Girl basket“, Александри Буквић решење о новчаној помоћи.

„Дечији кошаркашки камп“ је одржан у периоду 27. јула до 09. августа 2010. године у Земуну.

src rebro 1_0 (1) zenski kosarkaski klub (1)

 

 

 

 

 

СРК „РЕБРО“ ИЗ БАТАЈНИЦЕ

„Захваљујемо се општини Земун која је подржала овај програм у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину Скупштине града Београда и СРК „Ребро“. Кроз школу тениса и обуку непливача је током лета прошло више од 2000 полазника. На овај начин омасовљавамо спорт кроз омогућавање великом броју школске деце да се спортом баве и рекреативно“, рекао је председник СРК „Ребро“, Маринко Радован.

Спортско рекреативни клуб “Ребро“ је организатор два програма током летњег распуста а то су:„Обука непливача са школом пливања за основце“ и „ Школа тениса – рекретивно играње тениса“.Период одржавања оба програма је од  20. јуна до 31. августа 2010. године.

Тим поводом је члан Већа градске општине Земун Владимир Костић, 25. августа 2010. године,  у свечаном општинском холу  уручио председнику СРК “Ребро“ Маринку Радовану  решење о новчаној помоћи.