ОПШТИНА ЗЕМУН ОРГАНИЗОВАЛА ИЗЛЕТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

04. септембар 2017.

Председник Градске општине Земун Дејан Матић, 3. септембра, испратио је око 250 земунских пензионера, који су отишли на једнодневни обилазак Опленца и околине.
 
”Градска општина Земун, водећи рачуна о сваком свом грађанину, континуирано ради на пројектима који подижу квалитет живота. Један од таквих пројеката је намењен и нашим најстаријим суграђанима. То су једнодневни излети, који осим лепог дружења носе и причу о значајним културно-историјским комплексима. И на овај начин показујемо бригу и поштовање за старије генерације, за оне које су нас највише задужили”, истакао је Матић и позвао пензионере да се у Градској општини Земун и у месним заједницама пријаве за наредне излете до Бање Врдник и фрушкогорских манастира, етно села Моравски конаци, манастира Копорин и за обилазак Бечеја и дворца Фантаст на имању Дунђерских.
 
Општина Земун афирмише програме који омогућују пензионерима да остану витални, да се друже и да учествују у свим оним активностима које воле и које им значе. Подржавајући реализацију програмских активности удружења пензионера доприносимо побољшању њиховог квалитета живота.
 
Задовољство што ће у пријатном дружењу провести на целодневном недељном излету нису крили ни пензионери који су имали само речи хвале за бригу коју Градска општина Земун показује према својим старијим суграђанима.