ОК ”АС” ИЗ БАТАЈНИЦЕ НА УТАКМИЦУ ДО ПРВЕ ЛИГЕ

22. фебруар 2021.

У 15 година упорног и напорног рада са свим узрасним категоријама Одбојкашки клуб ”Ас” из Батајнице највише је постигао у конкуренцији сениорки, које непоражене у 19 кола незадрживо грабе ка вишем рангу такмичења, пласману у  Прву А лигу. Међу клубове као што су ”Партизан”, ”Раднички”, ”Спартак”…

До сањаног циља дели их само једна победа.

Колико је Батајница поносна на своје одбојкашице говори и чињеница да је петицију за изградњу спортске хале потписало 5000 Батајничана за рекордно време.

Како сазнајемо од председника Клуба Игора Војновића, иницијативу за изградњу преко потребне спортске хале, здушно подржава Градска општина Земун, и у сарадњи са Градом Београдом ради на проналажењу најоптималнијег решење за стварање просторних услова за развој спорта у Батајници.

Одбојкашице ”Аса” вредно тренирају у сали ОШ ”Митраљета” и КСЦ ”Пинки”. Само једна победа у преостала три кола дели их од титуле првака у Првој Б лиги и отвара им врата за улаз међу прволигаше.

Одбојкашки клуб ”Ас” је расадник талената, што играчких, што тренерских, те су тако три одбојкашице недавно потписале уговоре за ”Партизан” и ”Раднички”, као и један од тренера млађих категорија, а Ана Четник, Сара Пустахија и Милица Чикош бране боје државне репрезентације.