ОДРЖАН ТРЕЋИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ЗЕМУНУ

16. новембар 2012.

У организацији Градске општине Земун и Националне службе за запошљавање,

15. новембра 2012. године у Галерији „Икар“ Клуба Дома ваздухопловства, одржан је Трећи земунски сајам запошљавања. На сајму је учествовало 23 послодавца која су понудили више од сто слободних радних места за раднике различитих занимања и квалификација. За квалитетну организацију сајма и обезбеђено присуство великог броја послодаваца из Земуна заслужна је Канцеларија за локални економски развој Градске општине Земун.

У име организатора послодавце и све оне који учествују у тражењу посла поздравили су члан Већа oпштине Земун и председник Савета за запошљавање Општине Карло Квапил и директорка Филијале Београд Националне службе за запошљавање Драгана Конаков Радовановић.

„Од формирања Савета за запошљавање општине Земун, успели смо да организујемо низ едукативних програма, професионалних обука и да у сарадњи са Националном службом за запошљавање партиципирамо у пројектима и на тај начин као локална самоуправа, будемо активни учесници решавања проблема незапослености у реалним и конкретним оквирима. Надам се да ће наши суграђани и на овом сајму пронаћи своју шансу и посао“,  рекао је Карло Квапил.

Посао на сајму покушали су да добију дипломирани филолози и правници, менаџери набавке, финансија, маркетинга, затим, књиговође, банкарски аналитичари, лектори, саветници за животно осигурање, козметичари, ветеринарски техничари, преводиоци, медицинске сестре, неговатељице, комерцијалисти, продавци, металостругари, бравари, заваривачи, машинисти графичке дораде, пољопривредни техничари, технолози заштите биља, кувари, месари, возачи, магационери и други радници.

На заједничком штанду општине Земун и београдске Филијале Националне службе за запошљавање, незапослени су добијали све потребне информације о услугама, програмима Националне службе за запошљавање, стручне савете и помоћ у писању радне биографије.

 

1_13

 

2_11

 

3_10

 

4_6

 

5_2