ОДРЖАН ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У БОЋАЊУ ”ВИДОВДАН”

27. јун 2022.

Под покровитељством Градске општине Земун и у организацији Боћарског клуба ”Алтина” 25. и 26. јуна одржан је традиционални међународни турнир у боћању ”Видовдан 2022”.

 

На турниру су учествовале 32 екипе у две категорије. У категорији ПАР, пехар је остао на полицама домаћина ”Клуба Алтина 2”, друго место припало је екипи ”НБГД”, а бронза је отишла у руке екипе ”Вала” из Херцег Новог.

У категорији РАФА победници су екипа ”Бадиљ”, другопласирана је екипа ”Ујак, а треће место је заузела екипа” Профа”.

 

”Општина Земун је од оснивања клуба ентузијастима који су се окупили у Алтини била значајна подршка, то је настављено, и данас смо сведоци да је један мали земунски клуб домаћин међународног турнира” рекао је члан Већа ГО Земун Марко Раић, поздрављајући екипе из Хрватске, Црне Горе и безброј клубова из Србије.

 

Тодор Мандић председник Боћарског клуба ”Алтина” уручио је плакету Општини, и изразио захвалност на континуираној помоћи, која траје од 2013. године када је основан Клуб.

 

Завршном такмичењу присуствовали су одборница у Скупштини Го Земун Бранка Лазиница, заменик председника Скупштине ГО Земун Сава Мишковић, председник Боћарског савеза Београда Миленко Шкундрић, многобројни спонзори и поклоници древног медитеранског спорта.