ОДРЖАНА 28. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

29. децембар 2023.

 

У четвртак, 28. децембра, одржана је 28. седница Скупштине Градске општине Земун. 

 

На почетку заседања одборници су усвојили записник са претходне седнице и, једногласно, предложени дневни ред 28. седнице Скупштине Градске општине Земун.

 

У наставку седнице, одборничка већина је усвојила Предлог Одлуке о обављању послова екстерне ревизије завршног рачуна буџета Градске општине Земун за 2023. годину.

 

Усвојен је и Предлог Решења о разрешењу члана Комисије за прописе и локалну самоуправу и избору новог члана Комисије.

 

У даљем раду, одборници су гласали и за Предлог решења о разрешењу члана Комисије за решавање стамбених потреба бораца, војних инвалида и породица палих бораца и избору новог члана Комисије.

 

Одборници Градске општине Земун су у наставку седнице усвојили и Предлог Решења о изменама и допуни Решења о образовању Штаба за ванредне ситуације Градске општине Земун.

 

Седница је завршена усвајањем Предлога Решења о давању сагласности на Годишњи програм пословања Јавног предузећа ”Пословни центар Земун” за 2024. годину.

 

Одборнике је поздравио председавајући седнице, заменик председника Скупштине Градске општине Земун Сава Мишковић, који је у име скупштинског сазива пожелео грађанима Земуна здравља и среће у Новој 2024. години и са колегама одборницима задржао се на коктелу уприличеном поводом предстојећих празника.