ОДРЖАНА ДЕСЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ЗЕМУН

07. фебруар 2014.

07.02.2014

 

У четвртак 6. фебруара 2014. године, одржана је десета седница Скупштине градске општине Земун.

Скупштина је  усвојила извештајe Комисије за административна и мандатна питања и донела Одлуку о утврђивању престанка мандата одборници Ивани Ковачевић, са изборне листе Демократска странка – Сава Јерковић, због подношења оставке и Одлуку о потврђивању мандата  Бисерки Мицић,  са изборне листе Српска напредна странка – Александар Вучић.

Усвојен је Извештај о раду Управе градске општине Земун за 2013. годину, а у даљем раду, одборници су донели следећа решења: о разрешењу члана Савета за буџет и финансије и именовању новог члана Савета, о разрешењу члана Комисије за административна и мандатна питања и именовању новог члана Комисије, о разрешењу члана Комисије за прописе и локалну самоуправу и именовању новог члана Комисије и о разрешењу члана Комисије за међуопштинску и међународну сарадњу и именовању новог члана Комисије.

Због преласка на нову дужност, функције вршиоца дужности јавног  правобраниоца разрешена је Снежана Вукотић. За новог вршиоца дужности јавног правобраниоца градске општине Земун постављена је Гордана Пиперац Рајчевић, док је за  заменика јавног правобраниоца постављена Даница Симеуновић.

naslovna-Skupstina_0