ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР НАЈЛЕПШЕ ФОТОГРАФИЈЕ ЗЕМУНА

02. фебруар 2024.

 

Председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић расписао је Јавни позив за избор најлепше фотографије Земуна за 2024. годину.

 

Овај пројекат, који наилази на одличан одзив, реализује се шесту годину за редом, са циљем да на креативан начин скрене пажњу и популаризује културне и туристичке лепоте Земуна.

 

Све особе старије од 15 година могу своје три фотографије културно-историјских споменика и верских објеката, Градског парка, индустријског наслеђа, обичаја и људи, улица Земуна, културних и спортских догађаја, манифестација, пејзаже и свега онога што представља лепоту и специфичности послати на мејл najlepsafotografijazemuna@gmail.com до 1. септембра. Фотографије не смеју бити веће од једног мегабајта.

 

Стручна комисија ће одлучити о прве три награде и од најлепших 20 изабраних радова приредити пратећу изложбу за Празник Земуна, 5. новембра.

 

За додатне информације се сви заинтересовани могу јавити лично у Канцеларију за младе Градске општине Земун у Косовској 9 или на телефон 011 316 06 74 или 062 839 13 92.