НАЈЛЕПША ФОТОГРАФИЈА ЗЕМУНА

10. август 2022.

Градска општина Земун расписала је Јавни позив за избор најлепше фотографије Земуна.  

Пројекат ”Најлепша фотографија Земуна” има за циљ да промовише културно и туристичко благо Земуна. Теме фотографија су историјске, културне, природне и друге лепоте општине Земун, културно – историјски споменици, верски објекти, обичаји, људи, улице, културни и спортски догађаји, манифестације, пејзажи и све оно што представља лепоту и специфичност Земуна.

На конкурсу могу учествовати сви старији од 15 година са највише три своје фотографије, величине до једног мегабајта. Контакт податке (име и презиме, адреса, број телефона), као и фотографије са податком  о величини оригиналног фајла, треба доставити електронским путем на адресу:

najlepsafotografijazemuna@gmail.com

а за додатне информације обратити се Канцеларији за младе, Косовска 9 или на бројеве телефона 011/3160-674 и 062/8391392.

Јавни позив трајe до 1. септембра 2022. године. Стручна комисија ће најлепше три фотографије наградити, а двадесет репрезентативних фотографија ће бити изложене у галеријском простору Канцеларије за младе поводом Празника Градске општине Земун 5. новембра.