НАЂА МИЛИЈАНЧЕВИЋ – ТРОФЕЈИ ЗА НИКОЛЕТУ

06. мај 2021.

Млада Земунка Нађа Милијанчевић, двострука европска и светска шампионка у кик боксу у категорији јуниора, изабрана је међу малобројне успешне и атрактивне промотерке  организације све популарнијих ”борби голим песницама” – БКФЦ.

Ова нова дисциплина борилачких вештина, бокс без рукавица, настала 2018. године у Филаделфији и у свету и код нас стиче све више поклоника, а међу промотеркама су највеће шампионке света, међу којима и Пејџ ван Зант или Рејчел Остович. Сада и једна прелепа двадесетогодишња Земунка, коју ћемо пратити у тријумфалним походима на пехаре. Своје успехе дугује Кик бокс клубу ”Земун” и ”Топић тиму”.

Нађа снагу за трофеје црпи из бескрајне љубави према својој прерано преминулој сестри Николети, такође спортисткињи, одбојкашици, чију је блиставу каријеру прекинула опака и неизлечива болест. Свака Нађина медаља, пехар и трофеј су за Нику. Тако и овај велики успех, који је лансира у арену планетарних асова.

У једном од асова, Одбојкашком клубу ”Ас – Батајница” Нађина сестра Николета Милијанчевић је већ са осам година почела да предано тренира одбојку. У средњој школи променила је клуб и отишла у ”Визуру”, да би последњу утакмицу одиграла у дресу

ОК ”Омладинац” из Нових Бановаца.

 

И тада је њена сестра преломила да у спорту оствари Николетине снове – избор је пао на кик бокс, а сваки Нађин успех посвећен је неговању успомене на прерани одлазак једне сјајне звезде на небу српске одбојке.