НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ ПАВЛА ВУЈИСИЋА

22. новембар 2022.

Током извођења треће фазе радова на реконструкцији Улице Павла Вујисића, од 22. новембра до 25. децембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови ће се изводити на делу између улица Kонстантина Кавафија (укључујући и саму раскрсницу) и Љиљане Крстић, при чему ће доћи до затварања предметне деонице, па ће возила са линија јавног превоза бр. 81 и 81Л саобраћати измењеном трасом.Линија бр. 81 у смеру ка окретници ”Алтина 1” трасом: Љиљане Крстић – Јустина Поповића – Григорија Божовића – Павла Вујисића и даље редовно. У смеру ка окретници ”Нови Београд (Павиљони)”: Павла Вујисића – Амадова – Јустина Поповића – Љиљане Крстић и даље редовно.


Линија бр. 81Л у смеру ка окретници ”Алтина 1” трасом: Павла Вујисића – Љиљане Крстић – Јустина Поповића – Григорија Божовића – Павла Вујисића и даље редовно. У смеру ка окретници ”Нови Београд (Павиљони)”: Павла Вујисића – Амадова – Јустина Поповића – Љиљане Крстић – Павла Вујисића и даље редовно.На измењеном делу трасе возила ће користити привремена стајалишта, на позицији ЕД стуба који се налази непосредно испред раскрснице са Угриновачким путем 8. део, у Улици Јустина Поповића, на позицији ЕД стуба који се налази испред објекта са кућним бројем 34, преко пута објекта са кућним бројем 23, у смеру ка Новом Београду, у Улици Јустина Поповића, на позицији ЕД стуба који се налази испред објекта са кућним бројем 27А, 13 метара испред зоне раскрснице са Улицом Константина Кавафија и у Улици Јустина Поповића, на позицији ЕД стуба који се налази испред Мале пијаце, преко пута објекта са кућним бројем 8.