НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ЗЕМУНСКИ ВРТЛАРИ

21. јун 2021.

У галерији Канцеларије за младе Градске општине Земун у Косовској 9 члан Већа ГО Земун Ана Беочанин доделила је 21. јуна плакете и награде највреднијим земунским вртларима, учесницима 20. манифестације ”Цветна алеја Земуна 2021”.

Међу пријављених 88 учесника овогодишњег надметања у више категорија, жири на челу са председником Мирком Бућаном и члановима Александром Николић и Душицом Дамњановић, као и координатором жирија Тањом Кукобат изабрао је победнике у више категорија и лауреате специјалних награда.

За свеукупног победника и представника ”Најлепше цветне алеје Земуна 2021” на градском такмичењу изабрана је ОШ ”Сава Јовановић Сирогојно”. Најлепшу цветну површину око стамбене зграде аранжирао је Илија Ђурић. У категорији најлепши балкон најмаштовитија и највреднија била је Стела Суботички. Награду за најлепшу зелену површину испред пословног објекта освојила је фирма  BWC d.o.o. Beograd.

Најлепше је школско двориште ОШ ”Сава Јовановић – Сирогојно”. Најлепше зеленило је у дворишту вртића ”Мала сирена” ПУ ”Др Сима Милошевић”. У категорији најлепше уређеног зеленила око угоститељског објекта награђен је Кафе ”Еден”. Најлепша је окућница Милице Маричић.

Специјалне награде су додељене Рoси Ковачевић, Владиславу Милановићу, Љубинки Буруш, Регини Караклић, цркви Свете Тројице, храму Светог великомученика кнеза Лазара, Пољопривреднoм факултету, фризерском салону ”Бранка”, Славки Шкаљац и ресторану ”Шаран”.