ИНКУБАТОР ЗА РАЗВОЈ ПРЕДУЗЕТНИШТВА МЛАДИХ ”КЗМ ГНЕЗДО”

17. јул 2013.

Са циљем подршке запошљавању младих, координатор Канцеларије за младе градске општине Земун Драган Протић, присуствовао је презентацији конкурса за коришћење бизнис инкубатора под симболичним називом ”КЗМ Гнездо”.

Овим пројектом, Канцеларија за младе Градске управе града Београда жели да промовише самозапошљавање и да притом уз помоћ својих ресурса помогне прве предузетничке подухвате пројеката са високим тржишним потенцијалом.

На конкурс се могу пријавити сви заинтересовани млади до 35 година који имају пословну идеју и желе да започну сопствени посао, а имају пребивалиште на територији града Београда на дан подношења пријаве. Овај програм обезбеђује коришћење пословног простора са административним услугама, услуге саветовања и тренинг програме, умрежавање са пословним партнерима и низ других погодности у трајању од једне године.

На овај начин младим људима са добрим пословним идејама пружа се подршка да предузму прве кораке у свом пословању, да ојачају и након неког времена наставе самостално да послују на тржишту.

По завршетку конкурса који је отворен до 2. августа 2013. године, двадесет најбољих биће примљено у инкубатор. Најбоље кандидате изабраће стручна комисија састављена од еминентних професора Универзитета у Београду, као и стручњака из света привреде који су оснивачи великих и успешних фирми доказаних на тржишту.

Детаљније информације о конкурсу можете прочитати путем линка:

http://kancelarijazamlade.rs/kzm-servisi/inkubator

 

inkubator