ИЗМЕНА ЛИНИЈА ЈАВНОГ ПРЕВОЗА ЗБОГ РАДОВА У УГРИНОВАЧКОЈ

15. јун 2022.

Током извођења радова на  канализационој мрежи у Угриновачкој улици,  на делу од улице Тршћанска до улице Бранка Пешића у периоду од 15. до 22. Јуна доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Возила са линије 45 ће у оба смера, на делу од раскрснице улица Горњоградска-Угриновачка до раскрснице улица Првомајска-Херцеговачка саобраћати следећим улицама: Угриновачка, Горњоградска, Првомајска, Херцеговачка и даље редовном трасом.

Возила са линије 81, 81Л, 83 и 85 ће у оба смера, на делу од раскрснице улица Горњоградска-Угриновачка до раскрснице улица Филипа Вишњића-Угриновачка саобраћати следећим улицама: Угриновачка, Горњоградска, Првомајска, Раде Кончара, Угриновачка и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу траса користити сва постојећа стајалишта, као и новоуспостављена стајалишта, и то у смеру према Првомајској улици стајалиште ”Горњоградска 1” на позицији ЕДБ стуба после раскрснице са Угриновачком и стајалиште ”Првомајска 1” на позицији ЕДБ стуба испред раскрснице са Првомајском.

Док ће се у смеру према граду користити стајалиште ”Првомајска 1” у Горњоградској, на позицији ЕДБ стуба после раскрснице са Првомајском улицом.