ЗАВРШЕНА АКЦИЈА ПОДЕЛЕ ”ПАЖЉИВКА”

28. јануар 2015.

28.01.2015

 

Поделом илустрованог часописа ”Пажљивкова правила у саобраћају” ђацима другог разреда ОШ ”Лазар Саватић”, 28. јануара Савет за безбедност саобраћаја на путевима ГО Земун завршио је двомесечну едукативну активност посвећену безбедности деце у саобраћају.

”Захваљујући сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије по примерак часописа Пажљивко је добило укупно 1658 ученика другог разреда земунских основних школа. Градска општина Земун посебну пажњу посвећује безбедности деце у саобраћају. Часопис ”Пажљивко” ће им на интересантан и забаван начин приближити ову тему и скренути пажњу колико је важно да знају како да се понашају када су учесници у саобраћају, рекао је председник Скупштине градске општине Земун Ненад Врањевац.

У наредном периоду Савет за безбедност саобраћаја на путевима ГО Земун наставиће са промотивно-превентивним активностима из области безбедности у саобраћају. У плану су ликовни и литерарни конкурси, предавања и такмичења из познавања правила из области безбедности у саобраћају.

154444

245444