ДОНАЦИЈА ЗА БОЛЕСНЕ МАЛИШАНЕ

23. октобар 2014.

23.10.2014

 

У оквиру хуманитарне акције коју организује Удружење ”Кругови уметности”, уз подршку општине Земун, општине Раковица и Привредне коморе Београда, члан Већа општине Земун Владимир Костић, координатор Канцеларије за младе општине Земун Драган Протић и представник Удружења грађана ”Омладина Земун” Стефан Орлић, 23. октобра посетили су Родитељску кућу при Институту за здравствену заштиту мајка и дете Србије ”Др Вукан Чупић” и уручили секретару Удружења родитеља деце оболеле од малигних болести ”Звончица” Боби Ерић постељине и хигијенске пакете.

”Осмех на лицима малишана док се лече у Иституту од ове злоћудне болести, мотив нам је да покажемо да нису заборављена и да ћемо учинити све што је у нашој моћи да им обезбедимо сигурност и што квалитетније услове за боравак у Родитељској кући. Општина Земун ће и у наредном периоду подржавати акције удружења која брину о заштити и здрављу деце”, рекао је Владимир Костић.

Боба Ерић се захвалила на донацији у име Удружења родитеља ”Звончица” и упутила апел свим људима добре воље да 15. фебруар није једини дан када треба да се сетимо деце оболеле од рака.

DONACIJA foto