ДИГИТАЛНА БАЗА ПРИВРЕДНИКА УЗ ПОМОЋ ИНВАЛИДА

28. јул 2011.

Градска општина Земун је у сарадњи са Националном службом за запошљавање  – Филијала Београд, 30. јуна 2011. године, потписала Уговор о спровођењу Пројекта јавног рада „Дигитализација података из Регистра привредних субјеката“. Потписивањем овога уговора, Градска општина Земун је омогућила лицима са инвалидитетом да заснују радни однос на одређено време. На реализацији овог пројекта ангажовано је пет инвалидних лица са средњом стручном спремом и координатор Тима за унос података и контролу рада који има високу стручну спрему.

Представници Националне службе за запошљавање – Филијала Београд су 22. јула 2011. године посетили Отворени универзитет „Знање“ и уверили се у квалитет обављене обуке.

Обучени персонални асистенти ће сваког радног дана све до краја 2011. године у Канцеларији за локални економски развој ГО Земун уносити податке о привредним субјектима у дигиталну базу. На тај начин биће формирана електронска база података свих привредних субјеката који су своју делатност својевремено пријавили у општини Земун.

 

DSCN1123

 

IVALIDI DIGITALIZACIJA