ДЕЛЕГАЦИЈА ТУРСКИХ ПРИВРЕДНИКА У ПОСЕТИ ЗЕМУНУ

30. јун 2014.

30.06.2014

 

Заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић састао се са делегацијом турских привредника, који су отварањем српско-турске и српско-руско-турске фирме спремни да учествују на тржишту Србије.

Халил Јарлиган испред Узман холдинга, турске компаније која окупља 21 предузеће специјализовано за област грађевине и пратећег сектора са српским партнерима жели да наступе на тржишту Србије и то у области грађевинарства, инфраструктурних и енергетских пројеката са применом најновијих технолошких достигнућа и високих еколошких стандарда.

Будући да су мешовите фирме регистроване на општини Земун, представници турске компаније изразили су жељу да управо представљање српском тржишту започну пројектом на територији општине Земун.

Референце које има Узам холдинг, попут актуелног грађевинског подухвата изградње 32 хиљаде станова и хотела у најугледнијим турским летовалиштима, преко конференцијских здања и тржних центара, до пољопривредних и енергетских комплекса, гарант су квалитета и пословности.

Заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић, истакао је спремност општине Земун, као локалне самоуправе, да буде на услузи будућим инвеститорима и помогне у неопходним процедурама, како би се створио што бољи бизнис амбијент.

Турски привредници су задовољни и охрабрени пријемом на који су наишли у Србији и спремни су да буду поуздан партнер српској привреди.

NASLOVNA-TURCI

FOTO1-TURCI