ВАТРОГАСАЦ И ПОЛИЦАЈАЦ МЕСЕЦА

10. октобар 2012.

10.10.2012

 

Радовану Савићу, најбољем полицајцу и Млађану Милошу, најбољем ватрогасцу септембра месеца општина Земун доделила је новчане награде за исказане резултате у обављању својих дужности, спасавању људских живота, сузбијању криминала и очувању реда и мира.

Радован Савић, службеник Полицијске станице Земун, заслужан је за хапшење извршиоца дела тешке крађе, што је допринело разрешењу 9 истоветних кривичних дела, пресретање жена којима је на дрзак и груб начин отиман златан накит. Млађан Милош, ватрогасац спасилац возач ватрогасне јединице Батајница, показао је изузетно залагање, упорност у раду и важи за једног од најпузданијих ватрогасаца спасилаца у акцијама гашења и спасавања имовине и људи. Посебно се истакао на интервенцији 11. септембра, приликом гашења пожара у Улици Душана Мађарчића, где је својом пожртвованошћу спречио пожар ширих размера.

Награде је уручио заменик председника општине Земун Саша Љубинковић, који се захвалио награђенима на бризи о безбедности свих грађана Земуна и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

foto 1 policajac_0

foto 2 vatrogasac