БРИГА О НАЈМЛАЂИМА

19. октобар 2010.

Канцеларија за младе Општине Земун обезбедила је донацију, више од хиљаду пари дечијих ципела, коју ће током овог месеца поделити удружењу особа са посебним потребама ”Таурунум”, удружењу самохраних мајки, бораца, рома и удружењу за целебралну парализу.Водећи рачуна о грађанима Земуна у овој  тешкој економској ситуацији, а посебно удружењима која су међу најугроженијим и немају сопствене приходе, Општина Земун обезбедила је средства да им на хуманитарни начин помогне.

Координатор Канцеларије за младе Бојан Бајагић и члан Већа Општине Земун Дејан Вујсић обишли су данас удружење особа са инвалидитетом и посебним потребама ”Таурунум” у Земун пољу и уручили им дечију обућу за предстојеће хладне дане.Том приликом деца из овог удружења приредила су гостима позоришну представу и показала сва умећа која су стекли у  овој едукативно-креативној радионици.

”Брига Општине Земун о деци са посебним потребама заопчела је отварањем ове радионице, а настављена је данашњом поделом ципелица за најмлађе”, рекао је Данило Томашевић, члан УО ”Таурунум”.

”Поред бриге о младима нашли смо начин,  да и нашим најмлађима, а посебно деци са посебним потребама овом хуманитарном акцијом,  измамимо осмех ”,  рекао је Бојан Бајагић, координатор Канцеларије за младе.

”Иако Општина Земун располаже ограниченим буџетским средствима, драго нам је што бар на неки начин, успевамо да континуираним акцијама унапредимо квалитет живота деце са посебним потребама”, рекао је Дејан Бујсић, члан Већа Општине Земун.

 

brogaonnajmladima

 

briganajmladima

 

briganajpladima