БЕСПЛАТНИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ГРАЂАНЕ ЗЕМУНА

03. фебруар 2014.

03.02.2014

 

У току месеца фебруара и марта општина Земун у сарaдњи са лекарима КБЦ ”Бежанијска коса” и другим здравственим радницима организује бесплатне превентивне лекарске прегледе.

Прегледи су започети у насељу Алтина где су специјалисти из области грудне хирургије, урологије и интерне медицине прегледали око 150 пацијената. Поред савета лекара, обављени су и ултразвучни уролошки и гинеколошки прегледи, као и преглед абдомена.

У четвртак, 6. фебруара у Косовској 9 (велика сала), биће организовано предавање др Зорана Спасића ”Карциноми плућа”, а већ у суботу, 8. фебраура заказани су прегледи интернисте и ортопеда.

Превентивни бесплатни прегледи грађана, на различитим локацијама у Земуну, биће организовани сваке суботе од 9 до 15 часова.

Заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић захвалио се здравственим радницима Земуна који су још једном показали одговорност и одазвали се позиву општине Земун да грађанима укажу на важност превентивних прегледа и истакао да је едукација пут до здравог појединца и друштва.

foto-pregledi